Sol och Hår finns idag på Regeringsgatan 5 i Gnosjö. Vi har öppet Måndag till Fredag mellan 09.00 till 18.00 (brudklädsel kan ordnas övriga tider vid överenskommelse).

Salongengen öppnades 1984 på Köpmangatan av den nuvarande ägaren Agneta Ottoson samt Britt Larsson. Då fanns, precis som nu, ett solarium i lokalen, därav namnet Sol och Hår. Maj-Len och Lotta har varit anställda frisörer sedan starten.

Sol och Hår är en traditionell frisörsalong som klipper både dam och herr men som även utför andra behandlingar såsom öronhålstagning. Salongen är medlem i branschorganisationen Sveriges Frisörföretagare (www.frisor.se). Frisörerna är utbildade hårologer, vilket i kort innebär att de kan utföra ett hårtest genom att studera ditt hår och din hårbotten. Ur detta hårtest kan frisörerna med stor säkerhet ge dig professionella råd och behandlingar för just ditt hår (www.harologi.se). Frisörerna besöker regelbundet kurser runtom i Sverige och Europa för att hålla sig á jour med det senaste inom frisörbranschen.

Sol och Hår flyttade in i nya lokaler på Regeringsgatan i Oktober 2004.
Lokalerna är ljusa och öppna med en trivsam känsla.

Måndag till Fredag*
09.00 – 18.00

Lördag till Söndag*
Stängt